Wie zijn we?

Na 11 jaar gewerkt te hebben bij Toon Verdaat Automobielen kreeg Fried Goossens in 1999 de kans om het bedrijf over te nemen. Destijds was Auto Goossens officieel Daihatsu dealer en servicepartner van Ford. Al snel bleek dat er vanuit de klanten behoefte was aan een aanvullend merk. Vanaf 2001 is Auto Goossens daarom begonnen met de verkoop van Skoda, dat op dat moment nog een klein en relatief onbekend merk was. Inmiddels heeft Skoda zich kwalitatief bewezen en staat het in de top 10 meest verkochte merken van Nederland. Ook in de Kempen bevinden zich veel tevreden Skoda-klanten van Auto Goossens. 

Begin 2010 heeft de importeur van Daihatsu besloten zijn verkoopactiviteiten in Nederland te stoppen. helaas betekent dit dat ook wij geen nieuwe Daihatsu's meer kunnen verkopen. We zijn nu officieel Daihatsu Service Partner, waardoor onderhoud en reparaties nog altijd bij ons kunnen worden uitgevoerd. 

In de zomer van 2014 vond een renovatie van het bedrijfspand plaats. De inrichting en apparatuur zijn vernieuwd en gemoderniseerd, waardoor u ook in de toekomst kunt blijven kiezen voor Auto Goossens.

Sinds 2015 zijn we Skoda-, Seat-, Daihatsu- en Toyota Service dealer. U kunt bij ons terecht voor professioneel onderhoud aan uw Skoda, Seat, Daihatsu of Toyota. 

 

Ons vaste team bestaat uit:

Verkoop
Fried Goossens
Twan Goossens

Adminstratie
Malou Goossens
 

Receptie
Rob Verhagen
Twan Goossens

Magazijn
Rob Verhagen

Monteurs
Pim van Limpt: (Diagnosespecialist Toyota)
Ralf Klessens
Joost Verrijt
Ad Fiers
Wout de Bruijn: (Diagnosespecialist Seat & Skoda)
Rob Verhagen: (Diagnosespecialist Daihatsu)
Thorsten Moortz: (Brommobielspecialist)
Tim Verhees (stagair)